PRE-ACCESS

Black Week 2022

Ställ dig först i kön till årets absolut vassaste priser

Starter om:

Ved tilmeldelse til vores Black Friday Pre-Access, kommer du på vores nyhedsbrev. Intet SPAM - Du kan nemt afmelde dig efterfølgende.

Detta kan du förvänta dig inför Black Week

BONUS TILL DE 100 FÖRSTA SOM REGISTRERAR SIG TILL PRE-ACCESS

Till Pre-Access erbjuder vi unika bonusar till de första 100 kunderna. Förra året sålde bonusarna slut på 15 minuter. Anmäl dig till Pre-Access och var beredd när vi kör igång söndagen den 20 november kl 9.00!

UPP TILL 40 % RABATT PÅ KÖKSVERKTYG

Våra priser blir inte vassare än under Black Week. Vill du därför göra årets absolut vassaste köp på bra köksredskap, anmäl dig till Pre-Access och slå till den 20 november.

UNIK TILLGÅNG 24 TIMMAR FÖRE ALLA ANDRA

Vi kickar igång Black Week och ger unik tillgång under 24 timmar endast för dig som registrerar dig till vår Pre-Access. Vi har förberett en massa extra vassa erbjudanden som du kan ta del av om du registrerar dig till Pre-Access.

Extrem efterfrågan

VI STÅR FÖR FRAKTEN – ÄVEN UNDER BLACK WEEK

Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar under Black Week, med leverans med GLS. Leverans sker vanligtvis inom 1–2 arbetsdagar, men förseningar kan uppstå till följd av de många beställningarna.

UNIK MÖJLIGHET ATT UPPGRADERA DINA KÖKSVERKTYG TILL BÄSTA TÄNKBARA PRIS

Vi kan inte leva på rabatter, och därför är det ytterst sällsynt att våra produkter kan köpas till reducerade priser. Det är en unik möjlighet att uppgradera dina köksredskap till årets vassaste priser.

FÖRRA ÅRET UPPLEVDE VI EN EXTREM EFTERFRÅGAN

Flera av våra mest populära produkter sålde förra året slut på bara några timmar. Därför rekommenderar vi starkt att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Anmäl dig till vår Pre-Access här – då blir du bland de första som får besked.

Under hela året har våra kunder delat med sig av sina åsikter om oss på Trustpilot