Retur

Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp på oanvända produkter.
Det är gratis att returnera och du gör det enkelt genom vår returportal. För att kunna använda vår returportal är det viktigt att du har ditt ordernummer till hands.

Det är inte möjligt att byta produkter hos oss. Så om du önskar att byta en produkt så ska du returnera den gamla och beställa en ny produkt.

Läs detta innan du returnerar

Du har 30 dagars öppet köp. Om denna tidsram överskrids kan vi inte erbjuda återbetalning för din retur.

För att vi ska kunna godta din retur är det även viktigt att produkterna inte:

- Är skadade eller smutsiga
- Har blivit utsatta för rök
- Har utsatts för kemikalier
- Inte har förpackats på ett ordentligt sätt
- Har spår av hår från pälsdjur

När du handlar hos oss som konsument har du reklamationsrätt i tre år. Om din reklamation är berättigad betyder det att du antingen kan få varan reparerad eller utbytt.

Du kan också få pengarna tillbaka eller avdrag på priset, allt beroende av den konkreta situationen.

Du måste reklamera inom "skälig tid" efter att du har upptäckt felet. En reklamation som görs inom två månader efter att felet har upptäckts anses alltid vara gjord inom skälig tid.

En reklamationsförfrågan görs genom att skicka ett mejl till oss på info@gastrotools.se där du anger ordernummer, beskriver problemet/felet samt bifogar ett par bilder som visar problemet/felet.

Om reklamationen är berättigad kommer du tillsammans med vår kundservice fram till vilken lösning som passar den konkreta situationen, dvs. om det är fråga om en reparation, en ny vara eller en återbetalning.

Vid reklamation rekommenderar vi att du skickar tillbaka varan/varorna via vår returportal, liksom vid retur, eftersom det förenklar vår återbetalning av frakten. Varan ska alltid skickas tillbaka i lämplig förpackning.

Hos oss är det gratis att returnera en beställning om du ångrar ditt köp. Kom ihåg att fristen för öppet köp och gratis retur är 30 dagar från dagen du mottog din beställning.

Om du har frågor eller behöver hjälp med din retur kan du hitta många svar på frågor bland våra supportartiklar i Help Center.

Du kan även kontakta oss:

Mån-Fre: 11.00-14.00
Lör-Sön: Stängt

Skriv eller ring till oss på:

Telefon: +45 71 99 51 70
E-post: info@gastrotools.se

Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp på oanvända produkter.Det är gratis att returnera och du gör det enkelt genom vår returportal

Observera: Det är inte möjligt att byta produkter hos oss. Så om du önskar att byta en produkt så ska du returnera den gamla och beställa en ny produkt.