The complete collection

Det kompletta knivpaketet som sätter pricken över i-et i köket

Har du alltid drömt om att ha en Santoku-, Gyuto- eller Utilitykniv? Eller är det kanske en oumbärlig brödkniv eller örtkniv som står högst upp på din önskelista? Varför välja, när du kan få alla fem knivar samlat i ett paket här? Förr eller senare så kommer du få användning för var och en av dem i ditt kök ändå, eller hur?

Alla fem knivarna i förpackningen är smidda av 67 lager stål och har en VG10-stålkärna. Det garanterar dig en unik skärpa, hårdhet och hållbarhet, oavsett vilket gastronomiskt äventyr du ger dig ut på.

5 olika köksknivar - samma skarpa precision

Vårt knivset i fem delar heter "The Complete Collection" - och det finns en anledning till det. Här får du hela samlingen av köksknivar, så du har allt du behöver. Ska du skära frukt och grönsaker, filéa fisk finhacka gräslök? Inga problem. Du tar bara tag i den kniven som passar bäst för uppgiften.

Alla knivar är tillverkade med största precision - och du kommer att uppleva detta så snart du använder dem. De garanterar alla ett säkert och exakt snitt, både när du behöver skala, hacka, snitta eller skära. Och så kommer det att vara resten av livet. Detta beror på att knivarnas hållbarhet är så lång (så länge du kommer ihåg att underhålla dina knivar precis som allt annat här i livet).

Du måste acceptera våra köpvillkor för att du ska kunna gå vidare.

Du har inte accepterat våra köpvillkor ännu.. Det är ett nödvändigt steg för att du ska kunna fortsätta.