Kontakta oss

Kan knivarna diskas i diskmaskin?

Som utgångspunkt bör inga knivar diskas i diskmaskin. Vi rekommenderar alltid att du tvättar dina japanska köksknivar varsamt för hand.


Vilket stål är köksknivarna tillverkade av?

Alla våra kockknivar är smidda med 67 lager av japanskt stål, varav skärkärnan består av certifierat japansk VG10-stål med följande mineralkomposition:

C Si Mn P S Ni Cr V Co Mo
 Indhold (%) 0.95-
1.05
 <0.60

0.30-
0.50

<0.030 <0.020 <0.50 14.50-
15.50

0.15
-0.35

1.30-
1.80
0.80-
1.20

 

Hur vårdar jag mina japanska knivar?

Läs vår guide för hur du tar hand om din japanska kockkniv.

 

Jag ångrar mitt köp - vad gör jag?

Om du ångrar ditt köp kan du alltid använda 30 dagars öppet köp om produkten är i oanvänt skick. Kontakta oss via e-post: info@gastrotools.se med meddelande om att du vill returnera din beställning eller använd vår returportal för att starta returneringen av din beställning. Det är alltid gratis att returnera produkter inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen.


Mitt paket är skadat vid leverans - vad gör jag?

Om något har hänt med din försändelse ber vi dig om att skicka du oss ett meddelande till oss och bifoga en ett par bilder/videor av skadan eller bristen på produkten. Därefter kommer vi tillsammans fram till en lösning för ersättning som likt vid en reklamation.

Om reklamationen är berättigad kommer du tillsammans med vår kundservice fram till vilken lösning som passar den konkreta situationen, dvs. om det är fråga om en reparation, en ny produkt eller en återbetalning.

Vid reklamation rekommenderar vi att du skickar tillbaka produkten via vår returportal, liksom vid retur, eftersom det förenklar vår återbetalning av frakten. Produkten ska alltid skickas tillbaka i lämplig förpackning.

Vid godkänd reklamation återbetalas du till samma betalsätt som användes vid köpet. Om extra kostnader tillkommit i samband med godkänd reklamation, så som fraktavgift, återbetalas även detta mot kvitto. Vid en godkänd reklamation står vi alltså för alla kostnader inklusive frakt.


Hur betalar jag min vara på Gastrotools.se?

Hos oss ​​kan du betala med VISA, Mastercard samt Klarna. Vi använder en godkänd betalningsserver som krypterar all din betalningsinformation med SSL (Secure Socket Layer protocol). Det betyder att din information inte kan avlyssnas.