Guider

Seneste

Here's how easy it is to cook in a stainless steel pan

Så här enkelt är det att laga mat i en rostfri panna

Varför är kokkärl i rostfritt stål så populära i professionella kök? 5-lagers rostfritt stål är det mest mångsidiga materialet för köksredskap, eftersom du praktiskt taget...

Läs mer
Care-guide: Oak Cutting Boards

Skötselguide: Ekskärbrädor

En av de största fördelarna med en skärbräda i ek är att den håller i många år om du sköter den ordentligt. Därför är det...

Läs mer
What is the difference between 3-ply and 5-ply?

Vad är skillnaden mellan 3-lagers och 5-lagers?

Kökskärl i rostfritt stål består av olika typer av metall - lager. Så den uppenbara skillnaden mellan 3-lagers och 5-lagers är naturligtvis antalet lager ....

Läs mer
How to season your baking steel

Så kryddar du ditt bakstål

Med ett bakstål kan du uppnå professionella bakresultat i din egen ugn. Bakstålet håller hela livet , men för ett jämnt resultat är det viktigt...

Läs mer
How to use your baking steel

Hur du använder ditt bakstål

Om du precis har fått ditt nya bakstål - är du ett steg närmare professionella bakresultat, direkt från din egen ugn. Oavsett om du gör...

Läs mer
How to clean your carbon steel frying pan

Hur du rengör din stekpanna i kolstål

Rengöringen av din stekpanna av kolstål är mycket viktig för att få de bästa upplevelserna med denna panna. I den här artikeln tar vi dig...

Läs mer
How to care for and maintain your baking steel

Hur du sköter och underhåller ditt bakstål

Om du är den lyckliga ägaren till ett bakstål i kolstål, så vet du säkert redan hur enkelt det är att ta hand om och...

Läs mer
Carbon steel frying pan: The best pan for outdoor cooking

Stekpanna i kolstål: Den bästa pannan för matlagning utomhus

Några av de bästa sakerna vi njuter av under de varma sommarmånaderna är matlagning utomhus - gärna över öppen eld. Oavsett om du sitter på...

Läs mer
Carbon steel Guide: Questions and Answers (FAQ)

Kolstålguide: Frågor och svar (FAQ)

Även om många professionella kockar svär vid kokkärl i kolstål, är de fortfarande mindre vanliga bland hemmakockar. Frågar du oss är den här typen av...

Läs mer
  • 1
  • 2
  • 3