Recept

Seneste

Pizza with Parma ham, burrata, and pesto

Pizza med parmaskinka, burrata och pesto

Du kan aldrig gå fel med salt parmaskinka, krämig burrata och färsk pesto. Här fungerar det fantastiskt bra med den klassiska kombinationen av tomatsås och...

Läs mer
Potato pizza with vendace roe and green asparagus

Potatispizza med löjrom och grön sparris

Den normalt ödmjuka potatispizzan har här uppgraderats med både siklöjarom och grön sparris. Utanför säsong kan du ersätta löjromen med kaviar för en riktigt dekadent...

Läs mer
Sourdough baguettes

Surdegsbaguetter

Baguetter är en säker vinnare på de flesta matbord, oavsett om det är till charkuterier, tapas, eller som tillbehör till huvudrätten. Här är en enkel...

Läs mer
Pita bread

Pitabröd

Många tycker att det är svårt att göra hembakat pitabröd eftersom de måste ha den karakteristiska fickan i mitten för att rymma läckra fyllningar ....

Läs mer
Sourdough rolls

Surdegsrullar

Det är en speciell känsla att ta ut sina första lyckade surdegsrullar ur ugnen, och de kommer absolut inte att vara de sista när man...

Läs mer
Pizza bianca with butternut squash, feta, and sage

Pizza bianca med butternut squash, fetaost och salvia

Vill du prova något annat än den klassiska pizzan med tomatsås och mozzarella? Ge sedan denna pizza bianca med butternut squash ett försök. Kombinationen av...

Läs mer
Pizza dough

pizzadeg

Hemlagad pizza har blivit allt mer populär, och det av goda skäl: Pizza är en säker vinnare i alla hem, och om du verkligen är...

Läs mer
Saltimbocca ala Romana

Saltimbocca ala Romana

Saltimbocca består av tunna skivor kalvskål, som steks tillsammans med salvia och lufttorkad skinka. Dessutom finns det en enkel sås gjord på sött Marsala-vin och...

Läs mer
Risotto with leek, parsley, and parmesan

Risotto med purjolök, persilja och parmesan

Risotto är lätt italiensk komfortmat som kräver din fulla uppmärksamhet när du gör den. Det behöver röras ofta i grytan för att säkerställa att riset...

Läs mer
  • 1
  • 2