Michelin chefs swear by 5-ply: Here's why

Michelin-kockar svär vid 5-lagers: Här är varför

Är du trött på bränd mat?


Och frustrerad över att behöva byta dina non-stick-pannor år efter år?

Det kan vara svårt att hitta stekpannor som ger fantastiska matlagningsupplevelser och som håller i många år.

Men det finns en lösning som Michelin-kockar svär vid.
Du behöver inte längre acceptera bränd mat eller besvikna non-stick-pannor.

Möt 5-ply, den ultimata serien av stekpannor, kastruller och grytor skapade för att uppfylla dina gastronomiska drömmar.

Och här är 5 goda anledningar varför 👇

#1 - Innovativ 5-lagerskonstruktion

Vi har skapat 5-Ply-serien med en innovativ 5-lagers metallkonstruktion.

De tre mittersta lagren består av aluminiumlegeringar som leder värme 15 gånger bättre än rostfritt stål.

Resultatet?

Jämnt fördelad värme som förhindrar att maten bränns och ger dig perfekta skorpor och sammetslena såser (som inte skär sig).

+ Alla fördelar med rostfritt stål.

#2 - Byt ut dina pannor för sista gången

Du behöver aldrig oroa dig för att investera i nya köksredskap igen.

5-ply-serien har testats – och slagits – i professionella kök och tål metallredskap, diskmaskiner och användning på alla värmekällor.


#3 - Den mest mångsidiga stekpannan

Med 5-Ply kan du laga vad som helst.

Stekta ägg och fisk är enkla att laga tack vare non-stick-effekten du får genom att förvärma pannorna.

Allt utan några tvivelaktiga PFAS-ämnen och ”smarta” beläggningar.

Den rostfria 304-stålytan tål alla ingredienser – inklusive sura livsmedel – medan 430 rostfria stålets utsida är optimerad för induktion, gas och keramikhällar.

#4 - Vi frågade Danmarks bästa kockar

Hur ser den ultimata pannan ut?

Vi frågade Danmarks bästa kockar – och här är svaret.

Du får professionella detaljer som en sluten hällkant och ett ultrakomfortabelt CoolGrip-handtag i borstat stål som håller sig kallt.

Du kommer känna dig som en riktig kock varje gång du använder dem.

#5 - 130 år av stolt italiensk hantverkstradition

Dina nya 5-ply-pannor är noggrant handgjorda av våra erfarna partners nära Comosjön i Italien.

Med mer än 130 års expertis är hantverket en garanti för obönhörlig kvalitet som varar livet ut.

 

Här är de 2 viktigaste storlekarna för ditt kök

(+ mängdrabatt)

Varför fortsätta lida av bränd mat och slitna pannor som måste bytas ut varje år?

När du investerar i 5-ply stekpannor kan du imponera på dina gäster och njuta av den ultimata matlagningsupplevelsen – utan oro för bränd mat eller skadliga kemikalier.

När du köper setet med de två viktigaste storlekarna sparar du 19 €.

Och du behöver inte byta ut dina pannor igen.

 

Köp pannsetet med mängdrabatt →

Utforska hela 5-ply-serien →

← Äldre inlägg Nyare inlägg →

Guider

RSS
Five questions and answers about cast iron casseroles

Fem frågor och svar om gjutjärnsgrytor

Vi ställde fem viktiga frågor om emaljerade gjutjärnsgrytor till Julius Schiller, grundare av Gastrotools och mannen bakom utvecklingen av våra produkter i samarbete med tillverkare...

Läs mer
Where a pan is made: A visit to Franco's workshop

Var en panna tillverkas: Ett besök i Francos verkstad

Strax utanför den italienska staden Como – en kort avstickare från en trafikerad väg – står en byggnad som inte väcker särskilt mycket uppmärksamhet. Men...

Läs mer