Recept

Confiterad anka med sauterad spenat och apelsinsås
Gör julträffarna läckra och lätta genom att servera denna läckra ankconfit för dina gäster. Det som gör den här rätten enkel är att du kan...
Ölbräserade fläsklägg
Bräserade fläsklägg är fantastisk comfort food under årets kalla månader. Köttet blir otroligt mört efter flera timmars tillagning och såsen får ett otroligt smakdjup av...
Fritto Misto di Mare
Deep-fried squid, prawns and small fish are finger food at its best. Serve as a starter for friends and family with beer or chilled white...
Frittata med getost, tomat och örter
En frittata är det italienska svaret på omeletten. Det tillsätts ofta olika fyllningar – typiskt potatis bland annat. Den här varianten har även massor av...
Arrabiata-sauce
Pasta Arrabiata is an Italian classic with pasta in a simple tomato sauce with garlic, olive oil and dried chilli. It is typically made with...
Brian Mark: Sås Bearnaise
Lär dig att göra en fransk klassiker, sås bearnaise. Brian Mark ger dig sitt recept på både såsen själv och en hemmagjord bearnaiseessens, som behövs...
Brian Mark: Sås Blanquette
”Världens enklaste och kanske mest mångsidiga sås.” Så beskriver Brian Mark sås blanquette, och här delar han sitt recept. Såsen är lättare att ta sig...
Brian Mark: Kycklingbuljong
Här är Brian Mark Hansens recept på kycklingbuljong, en ofta använd ingrediens i många av rätterna på Michelinrestaurangen Søllerød Kro, där han är kökschef. Kycklingbuljong...
Brian Mark: Hur man tillagar tournedos perfekt
Tournedos är en av de finaste rätter du kan laga med oxfilé, där köttet verkligen får glänsa. Här guidar Brian Mark, kökschef på Søllerød Kro,...