Recept

Moules frites with green salad

Moules frites with green salad

Moules frites is a timeless classic: fresh mussels, crispy chips – and served with a fresh green salad à la Cardenau. Francis and Victor Cardenau...

Läs mer
Chicken danoise with pickled cucumbers and plums

Kyckling-danois med inlagda gurkor och plommon

I samarbete med familjen Cardenau har vi tagit fram en serie recept som passar perfekt för våra gjutjärnsgrytor. Följ med oss när vi besöker Victor...

Läs mer
Duck confit with sautéed spinach and orange sauce

Confiterad anka med sauterad spenat och apelsinsås

Gör julträffarna läckra och lätta genom att servera denna läckra ankconfit för dina gäster. Det som gör den här rätten enkel är att du kan...

Läs mer
Beer braised pork jowls

Ölbräserade fläsklägg

Bräserade fläsklägg är fantastisk comfort food under årets kalla månader. Köttet blir otroligt mört efter flera timmars tillagning och såsen får ett otroligt smakdjup av...

Läs mer
Fritto Misto di Mare

Fritto Misto di Mare

Friterad bläckfisk, räkor och småfisk är fingerfood när den är som bäst. Servera som förrätt till vänner och familj tillsammans med öl eller kylt vitt...

Läs mer
Frittata with goat’s cheese, tomato and herbs

Frittata med getost, tomat och örter

En frittata är det italienska svaret på omeletten. Det tillsätts ofta olika fyllningar – typiskt potatis bland annat. Den här varianten har även massor av...

Läs mer
Arrabiata-sauce

Arrabbiata-sås

Pasta Arrabbiata är en italiensk klassiker med pasta i en enkel tomatsås med vitlök, olivolja och torkad chili. Den görs vanligtvis med hela skalade tomater...

Läs mer
Brian Mark: Sauce Bearnaise

Brian Mark: Sås Bearnaise

Lär dig att göra en fransk klassiker, sås bearnaise. Brian Mark ger dig sitt recept på både såsen själv och en hemmagjord bearnaiseessens, som behövs...

Läs mer
Brian Mark: Sauce Blanquette

Brian Mark: Sås Blanquette

”Världens enklaste och kanske mest mångsidiga sås.” Så beskriver Brian Mark sås blanquette, och här delar han sitt recept. Såsen är lättare att ta sig...

Läs mer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 5