Recept
Moules frites with green salad
Moules frites is a timeless classic: fresh mussels, crispy chips – and served with a fresh green salad à la Cardenau. Francis and Victor Cardenau...
Kyckling-danois med inlagda gurkor och plommon
I samarbete med familjen Cardenau har vi tagit fram en serie recept som passar perfekt för våra gjutjärnsgrytor. Följ med oss när vi besöker Victor...
Confiterad anka med sauterad spenat och apelsinsås
Gör julträffarna läckra och lätta genom att servera denna läckra ankconfit för dina gäster. Det som gör den här rätten enkel är att du kan...
Ölbräserade fläsklägg
Bräserade fläsklägg är fantastisk comfort food under årets kalla månader. Köttet blir otroligt mört efter flera timmars tillagning och såsen får ett otroligt smakdjup av...
Fritto Misto di Mare
Friterad bläckfisk, räkor och småfisk är fingerfood när den är som bäst. Servera som förrätt till vänner och familj tillsammans med öl eller kylt vitt...
Frittata med getost, tomat och örter
En frittata är det italienska svaret på omeletten. Det tillsätts ofta olika fyllningar – typiskt potatis bland annat. Den här varianten har även massor av...
Arrabbiata-sås
Pasta Arrabbiata är en italiensk klassiker med pasta i en enkel tomatsås med vitlök, olivolja och torkad chili. Den görs vanligtvis med hela skalade tomater...
Brian Mark: Sås Bearnaise
Lär dig att göra en fransk klassiker, sås bearnaise. Brian Mark ger dig sitt recept på både såsen själv och en hemmagjord bearnaiseessens, som behövs...
Brian Mark: Sås Blanquette
”Världens enklaste och kanske mest mångsidiga sås.” Så beskriver Brian Mark sås blanquette, och här delar han sitt recept. Såsen är lättare att ta sig...