Guider

Vad är skillnaden mellan emaljerat och obehandlat gjutjärn?

Emaljerat gjutjärn och obehandlat/rått gjutjärn har samma kärna, men skiljer sig åt avsevärt när det gäller hur du ska använda och sköta dem. Om du...

Läs mer

Fünf Gerichte, die Sie in einem emaillierten Gusseisen-Topf zubereiten können

En emaljerad gjutjärnsgryta är ett köksredskap som kan användas till nästan vad som helst. Den fördelar värmen jämnt, behåller den länge, tål sura rätter och...

Läs mer

Bakom tillverkningen av den emaljerade gjutjärnsgrytan

En bra gjutjärnsgryta handlar inte bara om vad du lagar i den, utan också om hur den är tillverkad. Vi ville skapa en emaljerad gjutjärnsgryta...

Läs mer

Guide till rengöring och skötsel av en emaljerad gjutjärnsgryta

  Maten är tillagad, serverad och uppäten – nu återstår bara att diska. Lyckligtvis är en emaljerad gjutjärnsgryta otroligt lätt att rengöra tack vare sin...

Läs mer

Hur man lagar mat i en emaljerad gjutjärnsgryta

En emaljerad gjutjärnsgryta är ett köksredskap som du bara behöver köpa en gång. Den klarar nästan allt – från att koka och baka till att...

Läs mer

Kyckling-danois med inlagda gurkor och plommon

I samarbete med familjen Cardenau har vi tagit fram en serie recept som passar perfekt för våra gjutjärnsgrytor. Följ med oss när vi besöker Victor...

Läs mer

Sex skäl att välja en emaljerad gjutjärnskanna

Emaljerade gjutjärnsgrytor är ingen ny uppfinning, tvärtom. De har varit en självklarhet i kök världen över i många decennier. Och det finns goda skäl till...

Läs mer

Hur man återställer naturlig nonstick (seasoning) på din stekpanna med dubbla handtag

Om du precis har gjort en storstädning eller råkat laga sur mat på din stekpanna är det ett bra tillfälle att ge din stekpanna ett...

Läs mer

Så här använder du din stekpanna i kolstål med dubbla handtag

Har du precis fått in en stekpanna med dubbla handtag i dörren och ser fram emot att använda den? Då har vi sammanställt våra bästa...

Läs mer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 8