Guider

Five questions and answers about cast iron casseroles

Fem frågor och svar om gjutjärnsgrytor

Vi ställde fem viktiga frågor om emaljerade gjutjärnsgrytor till Julius Schiller, grundare av Gastrotools och mannen bakom utvecklingen av våra produkter i samarbete med tillverkare...

Läs mer
Where a pan is made: A visit to Franco's workshop

Var en panna tillverkas: Ett besök i Francos verkstad

Strax utanför den italienska staden Como – en kort avstickare från en trafikerad väg – står en byggnad som inte väcker särskilt mycket uppmärksamhet. Men...

Läs mer
What is the difference between enameled and raw cast iron?

Vad är skillnaden mellan emaljerat och obehandlat gjutjärn?

Emaljerat gjutjärn och obehandlat/rått gjutjärn har samma kärna, men skiljer sig åt avsevärt när det gäller hur du ska använda och sköta dem. Om du...

Läs mer
Five things you can make in an enameled cast iron casserole

Fem saker du kan laga i en emaljerad gjutjärnsgryta

En emaljerad gjutjärnsgryta är ett köksredskap som kan användas till nästan vad som helst. Den fördelar värmen jämnt, behåller den länge, tål sura rätter och...

Läs mer
Behind the production of the enameled cast iron casserole

Bakom tillverkningen av den emaljerade gjutjärnsgrytan

En bra gjutjärnsgryta handlar inte bara om vad du lagar i den, utan också om hur den är tillverkad. Vi ville skapa en emaljerad gjutjärnsgryta...

Läs mer
Guide to cleaning and caring for an enameled cast iron casserole

Guide till rengöring och skötsel av en emaljerad gjutjärnsgryta

  Maten är tillagad, serverad och uppäten – nu återstår bara att diska. Lyckligtvis är en emaljerad gjutjärnsgryta otroligt lätt att rengöra tack vare sin...

Läs mer
How to cook in an enameled cast iron casserole

Hur man lagar mat i en emaljerad gjutjärnsgryta

En emaljerad gjutjärnsgryta är ett köksredskap som du bara behöver köpa en gång. Den klarar nästan allt – från att koka och baka till att...

Läs mer
Six reasons to choose an enameled cast iron casserole

Sex skäl att välja en emaljerad gjutjärnskanna

Emaljerade gjutjärnsgrytor är ingen ny uppfinning, tvärtom. De har varit en självklarhet i kök världen över i många decennier. Och det finns goda skäl till...

Läs mer
How to restore natural nonstick (seasoning) on your dual-handled frying pan

Hur man återställer naturlig nonstick (indbränning) på din stekpanna med dubbla handtag

Om du precis har gjort en storstädning eller råkat laga sur mat på din stekpanna är det ett bra tillfälle att ge din stekpanna ett...

Läs mer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 8