Stekplattan är fantastisk för att göra många saker - oavsett om det är frukost, läckra biffar eller hamburgare till hela familjen.
Här visar vi upp några av våra favoriträtter som du kan göra med vår stekpanna .
Smashburgare
Kanske den mest klassiska och populära rätten att göra på en stekplatta. Och särskilt för smashburgare är det viktigt att du också har en smasher för att få läckra, tunna och krispiga biffar i din burgare.
Förutom att smashburgare är otroligt enkla att göra, smakar de också fantastiskt. När du har format och kryddat din köttfärs ska du lägga dem på stekplattan och krossa dem platta. När biffarna är färdigstekta kan du rosta dina hamburgerbröd (vi föredrar brioche) direkt på stekplattan.
Läs hela receptet här.
Brunch för hela familjen
Stekplattan är perfekt för att laga brunch till hela familjen.
Förutom att ha fantastiska stekmöjligheter kan du även använda grillens stora yta för att steka bacon, ägg och korv samtidigt – något en vanlig stekpanna inte skulle klara av.
Pannkakor är en oumbärlig del av en klassisk brunch, och med grillen kan du även förbereda dessa till perfektion. Det kan vara utmanande att hålla pannkakor varma och goda när du bara kan göra några åt gången, men med grillen kan du göra upp till 12 små pannkakor på en gång.
Dessutom kan du dela upp grillen i två värmezoner, så att du kan fortsätta göra fler pannkakor på ena sidan samtidigt som du håller de kokta varma på andra sidan. Därför är stekhällen perfekt designad för att göra en utsökt brunch för hela familjen.
Rostat bröd och smörgåsar
Om du älskar rostat bröd eller en god smörgås ska du testa att göra den på en stekpanna.
Nyckeln till att få smält ost i mitten omgiven av en krispig skorpa är att pressa brödet med en grillpress/krossare. Detta hjälper till att smälta osten jämnt och ger ditt bröd full kontakt med grillens yta av kolstål.
Med grillens utmärkta värmekontroll kan du snabbt sänka värmen och tillaga din smörgås långsammare, så att du inte hamnar i bränt bröd och hård, kall ost.
Ett litet tips: Bred utsidan av brödet med majonnäs istället för smör för att få en ännu bättre skorpa.
Fisk och skaldjur
Stenar är lämpliga för att tillaga både fisk och skaldjur. Du kan använda dem för att laga hel fisk eller skaldjur - som räkor eller en rad hummer med smör och persilja.
Grillen säkerställer en krispig skorpa samtidigt som den behåller saftighet och smak. Grillens höga temperatur bidrar till att lyfta fram smaknyanser, vilket gör att du med fördel kan hålla kryddorna enkla.
En stekpanna har en naturlig krydda/krydda som ger en nonstick-effekt, så om du lagar sur mat på den kan denna smaksättning brytas ner. Vi älskar skaldjur med citronsaft, men rekommenderar att du inte lägger det direkt i själva stekpannan.
Biff och grönsaker
En stekpanna låter dig laga en saftig biff med en krispig skorpa och servera den med läckra färska grönsaker.
Du kanske redan är bekant med hur fantastiskt kolstål är för att steka kött om du redan äger en gjutjärnspanna . Med en stekpanna kan du göra den perfekta biffen samtidigt som du tillagar dina grönsaker till perfektion så att de blir härligt krispiga.
Dessutom är grillen idealisk när du behöver förbereda biffar för många personer samtidigt. Du kan steka dem samtidigt och se till att de första biffarna inte blir kalla medan du fortsätter med resten.