Pizza bianca with butternut squash, feta, and sage

Pizza bianca med butternut squash, fetaost och salvia

Vill du prova något annat än den klassiska pizzan med tomatsås och mozzarella? Ge sedan denna pizza bianca med butternut squash ett försök.

Kombinationen av salt fetaost, bittra valnötter, doftande salvia och söt honung fungerar fantastiskt tillsammans och är definitivt en smakupplevelse du inte bör missa.

Ingredienser

För fyra pizzor

Instruktioner

Skala butternutsquashen och skär den i tunna skivor.

Bred ut mascarponen på pizzabotten, lägg skivorna av butternutsquash ovanpå och strö över salt.

Grädda pizzan på bakplåt tills botten är knaprig och har bruna fläckar på kanterna.

Smula fetaost över pizzan. Ordna valnötskärnor och salvia ovanpå och avsluta med tunna klick honung i cirklar.

Mal färsk peppar över pizzan och servera.

← Äldre inlägg Nyare inlägg →

Recept

RSS
Moules frites with green salad

Moules frites with green salad

Moules frites is a timeless classic: fresh mussels, crispy chips – and served with a fresh green salad à la Cardenau. Francis and Victor Cardenau...

Läs mer
Chicken danoise with pickled cucumbers and plums

Kyckling-danois med inlagda gurkor och plommon

I samarbete med familjen Cardenau har vi tagit fram en serie recept som passar perfekt för våra gjutjärnsgrytor. Följ med oss när vi besöker Victor...

Läs mer