Pizza with Parma ham, burrata, and pesto

Pizza med parmaskinka, burrata och pesto

Du kan aldrig gå fel med salt parmaskinka, krämig burrata och färsk pesto. Här fungerar det fantastiskt bra med den klassiska kombinationen av tomatsås och mozzarella typisk för en klassisk pizza.

Om du vill kan du prova olika sorters skinka eller kanske experimentera med en valnötspesto istället – varianterna är många, så det är bara att sätta igång och hitta din favorit.

Ingredienser

För fyra pizzor

Instruktioner

Bred ut pizzasåsen över pizzabotten och fördela mozzarellan ovanpå.

Grädda pizzan på bakplåt tills botten är knaprig och har bruna fläckar på kanterna.

Lägg parmaskinkan på den varma pizzan, låt mitten vara tom.

Halvera din burrata och placera ena halvan i den tomma mitten.

Bred pesto runt pizzan och garnera med basilika.

Servera omedelbart.

← Äldre inlägg Nyare inlägg →

Recept

RSS
Moules frites with green salad

Moules frites with green salad

Moules frites is a timeless classic: fresh mussels, crispy chips – and served with a fresh green salad à la Cardenau. Francis and Victor Cardenau...

Läs mer
Chicken danoise with pickled cucumbers and plums

Kyckling-danois med inlagda gurkor och plommon

I samarbete med familjen Cardenau har vi tagit fram en serie recept som passar perfekt för våra gjutjärnsgrytor. Följ med oss när vi besöker Victor...

Läs mer