Pizza bianca with butternut squash, feta, and sage

Pizza bianca med butternut squash, fetaost och salvia

Vill du prova något annat än den klassiska pizzan med tomatsås och mozzarella? Ge sedan denna pizza bianca med butternut squash ett försök.

Kombinationen av salt fetaost, bittra valnötter, doftande salvia och söt honung fungerar fantastiskt tillsammans och är definitivt en smakupplevelse du inte bör missa.

Ingredienser

För fyra pizzor

Instruktioner

Skala butternutsquashen och skär den i tunna skivor.

Bred ut mascarponen på pizzabotten, lägg skivorna av butternutsquash ovanpå och strö över salt.

Grädda pizzan på bakplåt tills botten är knaprig och har bruna fläckar på kanterna.

Smula fetaost över pizzan. Ordna valnötskärnor och salvia ovanpå och avsluta med tunna klick honung i cirklar.

Mal färsk peppar över pizzan och servera.

← Äldre inlägg Nyare inlägg →

Recept

RSS

Brian Mark: Sauce Bearnaise

Learn how to make a French classic, sauce bearnaise. Brian Mark gives you his recipe for both the sauce itself and a homemade bearnaise essence,...

Läs mer

Brian Mark: Sauce Blanquette

"The world's easiest and perhaps most versatile sauce." This is how Brian Mark describes sauce blanquette, and here he shares his recipe. The sauce is...

Läs mer

Modtog tips & trick direkt i din indbakke