Pizza with Parma ham, burrata, and pesto

Pizza med parmaskinka, burrata och pesto

Du kan aldrig gå fel med salt parmaskinka, krämig burrata och färsk pesto. Här fungerar det fantastiskt bra med den klassiska kombinationen av tomatsås och mozzarella typisk för en klassisk pizza.

Om du vill kan du prova olika sorters skinka eller kanske experimentera med en valnötspesto istället – varianterna är många, så det är bara att sätta igång och hitta din favorit.

Ingredienser

För fyra pizzor

Instruktioner

Bred ut pizzasåsen över pizzabotten och fördela mozzarellan ovanpå.

Grädda pizzan på bakplåt tills botten är knaprig och har bruna fläckar på kanterna.

Lägg parmaskinkan på den varma pizzan, låt mitten vara tom.

Halvera din burrata och placera ena halvan i den tomma mitten.

Bred pesto runt pizzan och garnera med basilika.

Servera omedelbart.

← Äldre inlägg Nyare inlägg →

Recept

RSS
The The Winning Recipe in Denmark's Largest Cooking Competition

The The Winning Recipe in Denmark's Largest Cooking Competition

Sol over Gudhjem is Denmark's largest cooking competition, taking place on Bornholm every summer, where Gudhjem Harbour transforms into a culinary mecca for chefs and...

Läs mer
Recipe with Adam Price - Breaded Pheasant with Summer Vegetables

Recipe with Adam Price - Breaded Pheasant with Summer Vegetables

"One of the greatest joys of hunting is that when you succeed, you suddenly have an entire game animal to prepare. You feel grateful to...

Läs mer

Modtog tips & trick direkt i din indbakke